diumenge, 2 de juliol del 1978

Ral·li del CEC a Cabdella

Participació al Ral.li del CEC a la regió de Cabdella els dies 24 i 25 de juny.

Es la meva primera participació d'un raylle "en serio" hi vaig molt il·lusionat; formo equip amb en Sam i el Gabi, amb el que fins i tot he anat al gimnàs per preparar-me.

Pugem amb cotxe R5 "caset i pachanga" amb la Rosa Lizanda, ens para un control de la Guàrdia Civil (abans n'hem vist a carretades) i "jalem" a la Pobla de Segur. Seguim fins a Cabdella on "clapem" amb els demes fent vivac a la cuneta.

L'endemà de bon mati (..!) donen la sortida i pugem amb decisió a muntar el campament a 2,5 hores de marxa. Arribem cansats però bastant bé de temps. Deixem els "bartols" sobrants i els tapem amb un plàstic, mentrestant es posa la boira.
Comencem a caminar amb d'intenció de pujar a Mussoles i el Pesso, i fer apuntalar la medalla de plata. Caminant per la boira perdem una mica l'orientació, anem acumulant temps i cansament, enfilem per una pala directa al Mussoles i allí, a 1/4 h. del cim, es tanca el Control.

Ja no cal córrer l'altre pic es inabastable ara. Baixem molt frustrats (almenys jo), però hem vaig animant de mica en mica (anem dos equips sencer el del Manolo, l'Amèlia i Rosa i nosaltres).

L'endemà ens quedem al campament i sortim a fer una mica de cresta, tornem cap el campament i pleguem la parada.
Fins un altre ral.li no se si podré treure'm l'espina.