diumenge, 20 de novembre del 2022

Reunio anual arbitres CxM

 

El cap de setmana del 19 i 20 de novembre del 2022, s'ha dut a terme la reunió anual dels Àrbitres de Curses per Muntanya a Sant Joan de les Abadesses.

La reunió de dissabte a la tarda, comença a les 15h i es va realitzar al centre cívic municipal, on s'exposa un resum de les curses on s'ha actuat aquesta temporada, i es revisa i debat sobre les actes realitzades, així com les homologacions dutes a terme i els seus respectius informes de valoració. També és revisa el reglament actual i es decideix crear un equip de treball per proposar canvis i millores als reglament que inclou l'actual document.
El comitè de Curses per Muntanya i la representant de l'àrea tècnica de la FEEC presenten les seves respectives valoracions i les perspectives per a la temporada vinent. Finalment el nostre company, arbitre i metge Salva, ens fa una sessió informativa dels procediments RCP actualitzats, així com una pràctica de reanimació i utilització d'un aparell DEA.
A la reunió assisteixen 30 persones, de les quals 8 ho fan telematicament, com a novetat. Un cop finalitzada la reunió, a les 20h, una gran part dels assistents anem a sopar i dormir a l'Alberg Ruta del Ferro.

L'endemà al matí ens dirigim a Coll de Jou per pujar al Taga, com a pràctica i valoració física, poden trepitjar les primeres neus. La major part dels assistents baixa fins l'ermita de Sant Martí d'Ogassa, un cop allí pujarem als vehicles per anar a Ogassa a fer un dinar de germanor, amb una assistència de 16 persones.