dimarts, 15 d’agost del 2000

Lanzarote 2000

 Lanzarote 2000

Aquest estiu varem anar a l’Illa de Lanzarote (Canaries), la segona setmana d'agost, agafarem l'avio nosaltres quatre i l’ Enoides (la mare de la Visi) que ens va dur, sense cap incident, a Lanzarote on ens esperava la Clara Hernandez de la agencia Isla Viva per deixar-nos un cotxe en lloguer i acompanyar-nos a la casa de turisme rural que havíem llogat per Internet.

La casa es diu La Fuentecilla i està a la vall de les 10.000 palmeras al poble d'Haria. Es una caseta preciosa envoltat d'un jardí típic molt maco i amb una petita piscina.

Casa "La Fuentecilla"

Casa "La Fuentecilla"

L' illa de Lanzarote esta molt be per anar amb nens, que s'ho pasaren d'allo mes be, anarem al Parque Nacional de Timanfaya on la terra encara es calenta del volcans, i ons ens quedarem a dinar amb menjar fet amb unes graellas nomes amb l'escalfor de terra. Tambe visitarem la Cueva de los Verdes, els Jameos del Agua, el Mirador del Rio, el Jardin de Cactus, el Museo Cesar Manrique (que es l'artista que va dissenyar casi tot a l'illa), també pujarem en camell a La Montaqa de Fuego, anarem a Los HerviderosEl Golfo, i Las Salinas, tambe al mercadillo dels diumenges a Teguise i al Museo del Campesino, i com no varem anar a banyar-nos a les platges de Playa BlancaLa Garita prop d’Arrieta, Playa Famara on fan surf, també a les de la Punta del Papagayo i la del Caleton Blanco.

Parc Nacional de Timanfaya

 

Amb camell per la Tierra de Fuego

Parc Nacional de Timanfaya

 

Amb camell per la Tierra de Fuego

 

Platja El Caleton Blanco

 
 

Platja El Caleton Blanco

 

En fi que ens ho passarem molt be i a mes l’Ignacio, el propietari de la casa, i la seva família, ens va donar molta conversa i ens recomanava llocs on podíem anar a menjar o anar a visitar. Els nens també van fer una amiga, la Ariadna, de Molins de Rei i que s’estava a la caseta del costat nostre amb els seus pares.

Adreçes d’ interès:

Isla Viva

http://www.teguise.com/islaviva
Informació de Lanzarotehttp://www.lanzarote.com

Bitllets d’avio

http://www.iberia.es

Agencia de viatges

http://www.racc.es

© Martí Riera Blanc (text i fotos)

Nota: Antiga entrada de la web "La Motxilla Viatjera"