dilluns, 19 de març de 1979

Sortida a la Cerdanya

Sortida a la Cerdanya els dies 17, 18 i 19 de març.

Sortim sobre el migdia de Barcelona amb cotxe (de pura sort). Quedem de trobar-nos amb els altres, que surten més tard, a Martinet.
Nosaltres arribem fins al poble d'Aransá. On ens diuen que la pista d'Estanys de la Pera esta tapada per la neu, car ha nevat dijous. Tornem enrera a trobar els nostres companys. Allí veiem el panorama decidim pujar a Lles i si pot ser a "Cap de Rec". Passat Lles ens donem compte que els altres no ens segueixen, tornem enrera, ni rastre; esperem una hora al poble de Llés i no apareixen, decidim anar per el nostre compte al refugí de "Cap de Rec" (a 6Km).
Als 3 Kms tot nevat, ens asentem al capó perque "agafin" les rodes, fins que trobem a un R8 que s'ha "rajat", el flanquejem per l'esquerra, ara já amb les cadenes possades, i continuem; ens atrapem tres cotxes que ens ajuden en algún lloc dificil i amb 1/2 m de neu arribem al refugi, on clapem (22h).
Durant tota la nit tinc fed, i aixó que dormo amb el "Pedro Gomez".
L'endema marxem, per que la neu caiguda durant la setmana i aquesta nit, preveu perill d'allaus.
Anem cap el refugi de Riu de Pendis al Penyes Altes. tornem a trobar neu amb menys quantitat.
Un cop en aquest "formos" refugi ens ajuntem amb un grup que ja hi eren, tallem llenya i ens dediquem al panxing al sol.
Aqui estem fins l'endema al migdia en que marxem cap a Barcelona, sense haver fet cap activitat.

Companys: La Tere i en Gabi.